Kunststof Spuitgieten

Spuitgieten is een verwerkingstechniek voor thermoplasten, ook wel kunststof genoemd. Kunststof spuitgieten is een uitermate geschikte productiemethode voor het produceren van grotere aantallen kunststof producten.

Vanaf het ontwerp, eventueel aan de hand van uw werktekening, de matrijs en tot het uiteindelijke spuitgieten zelf: wij zorgen ervoor dat uw producten in de door uw gewenste kwaliteit geproduceerd worden.

Uiteraard kunt u ook in Europa en ook zelfs in Nederland uw kunststof producten laten produceren. Wanneer het een standaard “rechttoe rechtaan” product is, zullen wij dit ook adviseren om te doen. Maar, wanneer het gaat om een kunststof product met aanvullende wensen of eisen, dan bent u bij Chinaworks aan het juiste adres. Er zijn talloze voorbeelden van producten die een nabewerking moeten krijgen en/of een waar er vakmanschap en menselijke inbreng nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen bij producten waar meer aandacht noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als het een product uit een combinatie is van verschillende materialen bestaat, er een logo geplaatst moeten worden of wanneer het gaat om een samenstelling van onderdelen die geassembleerd moeten worden.

Door onze jarenlange ervaring met onze partners in China bieden wij een uitstekende kwaliteit van deze producten en continue borging daarvan, voor een juiste prijs.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00

Adres

Chinaworks
James Wattstraat 6
8013 PX Zwolle
The Netherlands

Contact

  • +31 (0)38 46 00 866
  • info@chinaworks.nl

Copyright © 2021 Chinaworks.nl - Gerealiseerd door beko media