Werkwijze

Om tot een passende, vrijblijvende offerte komen overleggen we verschillende zaken van uw aanvraag. We bekijken allereerst de specificaties van uw product, inclusief indien nodig de technische tekening. We bespreken we of er een sample vervaardigd moet worden of dat deze al aanwezig is. Daarnaast overleggen we de gewenste kwaliteitscriteria, toleranties, materialen, de aantallen, de levertijden, verpakking etc. Met andere woorden we zorgen ervoor dat alle aspecten van uw product concreet zijn.

Vervolgens maken wij in China een keuze tussen onze verschillende productiepartners. Zodra de juiste fabrieken zijn geselecteerd voeren wij een prijsonderzoek uit en ontvangt u een aanbieding. Na goedkeuring van de offerte kunnen we starten met het produceren van samples welke we u ter beoordeling aanbieden. Direct daarna begint dan de daadwerkelijke productie. Al tijdens de productie worden de kwaliteitscriteria die wij eerder afspraken gecontroleerd. Uiteraard vinden er ook kwaliteitscontroles plaats voordat de goederen de fabriek verlaten om naar u getransporteerd te worden.

Zodra uw producten gereed zijn worden ze zorgvuldig verpakt en klaargezet voor transport. Onze logistieke partners draagt vervolgens zorg voor een correcte aflevering bij ons magazijn in Nederland. Tijdens het vervoer houden wij u op de hoogte van de voortgang en datum waarop de goederen arriveren. In Nederland aangekomen controleren wij nogmaals uw producten alvorens deze naar u gestuurd worden. Ook kunnen wij, indien gewenst, opslag voor u verzorgen in ons magazijn.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00

Adres

Chinaworks
James Wattstraat 6
8013 PX Zwolle
The Netherlands

Contact

  • +31 (0)38 46 00 866
  • info@chinaworks.nl

Copyright © 2021 Chinaworks.nl - Gerealiseerd door beko media