Skip to content

Dit zijn wij.

ChinaWorks is sinds 2004 actief met de productie van kunststof en aluminium onderdelen in China. Onze engineers hebben veel kennis van materialen en productietechnieken.

We zijn betrokken bij onze klanten, doen wat we beloven, denken in oplossingen en focussen op kwaliteit.

Mocht een klant een specifieke vraag hebben waarop we geen paraat antwoord hebben, dan kunnen we een beroep doen op engineers in China. Zij helpen ons om u snel een antwoord te kunnen geven. Dankzij onze kennis en ervaring, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van technisch specialisten in China, zijn uw productie en voorbereiding bij ons in goede handen.

Goed georganiseerd.

Ons team werkt vanuit Zwolle. Hier werken we met een compleet ERP-systeem waarmee we de informatieprocessen borgen, monitoren en waarvan de gegevens altijd compleet en up-to-date zijn. In Zwolle bevindt zich ook ons magazijn. Daardoor kunnen we onze klanten ook de service bieden van tijdelijke opslag van de in China geproduceerde goederen. Doordat we veel containers naar Nederland transporteren, zijn de kosten hiervan relatief laag. Ook hiermee bieden wij onze klanten een voordeel.

Dit kunnen wij.

We bieden een compleet dienstenpakket aan op het gebied van productietechniek en materiaalkeuze. Hierdoor kunt u voor uw product de beste keuze maken tegen een passende prijs.

Wie met ons samenwerkt, krijgt er een heel team van professionals bij die meewerkt aan het product.

Productietechniek

Wij helpen u met het ontwerp, prototyping en nabewerking van halffabricaten en gietwerk. Ook adviseren wij u desgewenst over de juiste productietechniek.

Materiaalkeuze

Wij hebben ruime kennis van verschillende kunststofmaterialen en aluminium en kunnen u hierover adviseren.

Tijdelijke opslag

Klanten kunnen de in China geproduceerde goederen desgewenst tijdelijk opslaan in ons magazijn in Zwolle.

Netwerk van partners

Indien nodig kunnen wij een beroep doen op de kennis en ervaring van onze partners in China met wie we al jaren intensief samenwerken. Deze lokale partijen beschikken over moderne productieapparatuur waarmee we de door u gewenste kwaliteit borgen.