Skip to content

Assemblage, opslag en distributie

Assemblage

Wij bieden de mogelijkheid om de reeds door ons geproduceerde onderdelen of halffabricaten verder te assembleren of te verpakken bij onze productiepartners. Zij beschikken over complete en up-to-date assemblage lijnen.
In sommige gevallen moeten er subonderdelen gemonteerd worden aan uw onderdeel, of wellicht zijn er speciale verpakkingseisen voor uw product. Door alles op één plek te regelen bespaart u tijd en kosten.

Informeer naar onze mogelijkheden!

Distributie en opslag

Na afronding van de productie vindt er een kwaliteitscontrole plaats in de fabriek en zorgen wij er voor dat uw onderdelen worden geleverd op het gewenste afleveradres. Onze offertes zijn altijd inclusief aflevering op één locatie: Franco huis. Hierin gaan wij uit van het transport per zeevracht. De levertijd is dan +/- 5 weken na afronding van de productie. Als (een deel van) de productie sneller geleverd moet worden, of als het volume/gewicht relatief laag is, dan kijken we of de zending slimmer en sneller getransporteerd kan worden en zullen wij dit met u afstemmen. Door onze jarenlange ervaring met diverse betrouwbare logistieke partners, kunnen wij het vervoer over zee, door de lucht en tegenwoordig ook per spoor voor u verzorgen. Een groot voordeel van onze franco huis levering is dat u niet hoeft na te denken over de noodzakelijke (export)documentatie, douaneformaliteiten en de afdracht van invoerbelastingen etc. Met andere woorden een All inclusive levering: Wij regelen het vervoer vanaf onze partners in China tot bij uw voordeur of magazijn. Waar gewenst kunnen wij ook tijdelijke opslag voor u verzorgen in ons eigen magazijn.

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden en een verdere toelichting!